Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Montering og reparation af klimaanlæg og bilvarme​

​Mange moderne biler er fra fabrikken udstyret med klimaanlæg og/eller bilvarmere.​

​Komfort til bilen

​Et klimaanlæg / airconditionanlæg anvendes til at skabe en behagelig indendørstemperatur i bilen. Når det er koldt sørger en motorvarmer for at bilen er varm og køreklar, når du ønsker det. Airconditionanlæg og bilvarmere er ikke længere forbeholdt de helt store luksusbiler, men kan eftermonteres i de fleste biler.

​Klimanlæg service - vedligeholdelse frem for reparation!

​Lange Jørgensen har specialiseret sig i montering og reparation af aircondition på alle køretøjer. Med mange års erfaring i reparation af klima- og aircondition-anlæg kan vi med stor præcision fejlfinde og reparere netop dit køretøjs anlæg. I vores serviceeftersyn følger vi selvfølgelig anbefalingerne fra vore leverandører. Anlægget behandles bl.a. med antibakterielle midler, og dets funktion afprøves.

Alle klimaanlæg i biler mister med tiden kølemiddel, hvorfor det er vigtigt at få kontrolleret niveauet af kølemiddel jævnligt. Udover evnen til at køle, risikeres også følgeskader på kompressoren ved manglende kølemiddel.

Det bedste tidspunkt for serviceeftersynet er i starten af foråret - før det bliver rigtig varmt.

Varme i bilen

​Motorvarmere, eller komfortvarmere som de også kaldes, forvarmer motoren inden denne startes og man får derved ikke blot en behagelig opvarmet kabine, man skåner også miljøet da koldstarter undgås. Da motorvarmere benytter bilens brændstof, er man ikke afhængig

af 230 V.

Motorvarmere kan eftermonteres i både benzin- og dieselbiler og betjenes let ved hjælp af en timer, fjernbetjening eller mobiltelefon. Mange moderne dieselbiler, er fra fabrikken udstyret med en hjælpevarmer (ekstravarmer som varmer under kørsel).

Denne varmer kan enkelt udbygges, så man opnår samme fordele som med en eftermonteret motorvarmer.

Det er også muligt at montere varmere i bl.a. varevogne, autocampere, lastvogne og både.

Webasto og Eberspächer

​Vi sælger, eftermonterer og servicerer bilvarmere fra Webasto

og Eberspächer.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt