Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Opvarm din bil med bilvarmer

Vil du gerne slippe for at skrabe bilen fri for sne og is om vinteren? Kunne du samtidig godt tænke dig at bilen allerede er dejlig varm, når du sætter dig ind i den om morgenen? Så kan du med fordel vælge at få installeret en bilvarmer i bilen. På den måde er du sikker på at kunne holde din bil varm om vinteren, så du ikke behøver sætte dig ind i en kølig bil, der kan være en evighed om at blive varm. Samtidig sørger en bilvarmer også for, at bilen er køreklar med det samme – is, sne og slud på bilen vil ikke længere være et problem, når man har en bilvarmer til diesel eller benzin bil.

Hos Lange Jørgensen i Odense har vi mange års erfaring med at udføre service på bil​ samt bilreparation af personbiler og varevogne, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe med en effektiv bilvarmer til diesel- og benzinbil.

Kontakt os på 66 15 88 88 eller info@langejorgensen.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.

Skån miljøet med en effektiv bilvarmer

En bilvarmer sørger for at forvarme motoren inden bilen startes, så kabinen altid er dejligt opvarmet, når du sætter dig ind i den. På samme tid er bilvarmeren også med til at skåne miljøet, fordi du undgår koldstart af bilen. Koldstart er både skadeligt for miljøet og bilens motor. Det skyldes, at når motoren er kold, så er forbrændingen dårligere, hvorved der sendes flere forurenende partikler ud i miljøet. Dette er ligeledes med til at belaste motoren og motorolien, så der opstår unødvendig slitage.

Montering af bilvarmer i Odense

Hos Lange Jørgensen i Odense kan vi hjælpe dig med at få eftermonteret et oliefyr i diesel- og benzinbiler foruden i varevogne, lastvogne, både og autocampere alt efter dit behov. Ofte er moderne dieselbiler udstyret med en hjælpevarmer, der varmer under kørsel. Er dette tilfældet i din bil, kan vi udbygge denne bilvarmer, så den får optimerede egenskaber.

Med en bilvarmer til din diesel- eller benzinbil:

·​får du dug- og isfrie ruder – altid.

·​skåner du miljøet samt motoren og undgår koldstart.

·​sparer du tid på at opvarme bilen og skrabe den fri af is og sne.

·​er der altid frit udsyn gennem forruden, hvilket øger sikkerheden i trafikken.

Lange Jørgensen er dit autoriseret autoværksted i Odense, og vi sælger, eftermonterer og servicerer bilvarmere fra mærkerne Webasto og Eberspächer. Både Eberspächer og Webasto laver udstyr i højeste kvalitet, så du til enhver tid kommer ud til en varm bil. Du skal blot starte den ca. 30 minutter inden kørsel, så slipper du for at køre på kold motor i en kold bil. Begge producenters bilvarmere er lette at betjene med enten en timer, fjernbetjening eller mobiltelefonen.

Få installation af bilvarmer i Odense

Med en bilvarmer får du ikke kun en højere komfort under kørsel, men du forøger også værdien på din bil. Hos Lange Jørgensen kan vi stå for installation af bilvarmere til diesel og benzinbil. Uanset din bils størrelse, model og årgang har vi den helt rigtige løsning til dig og din bil.

Vil du gerne høre mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os i dag på enten 66 15 88 88 eller info@langejorgensen.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt