Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Din lokale mekaniker i Odense med topmoderne autoværksted og dieselcenter

Lange Jørgensen blev grundlagt i 1936, og er derned Danmarks ældste Bosch-værksted.​ ​Værkstedet beskæftigede i starten kun én mekaniker i Odense og lå i over 30 år i Fjordsgade. Hurtigt stod det dog klart, at én automekaniker i autoværkstedet i Odense ikke var nok, og flere blev i løbet af de følgende år ansat på det som nu var blevet det første Bosch autoværksted i Danmark.

I 1967 blev pladsen for trang i centrum af Odense, og derfor flyttede vi til nye og større lokaler på Tagtækkervej – også i Odense.

En mekaniker som er en del af Bosch Car Service

I 2001 blev vi som et af de første autoværksteder i Danmark en del af den nystartede værkstedskæde Bosch Car Service og som den eneste mekaniker i Odense og værksted på Fyn og i Syddanmark tilbyder vi også Diesel reparation på vores Bosch Diesel Center.

I over 35 år havde vi til huse på Tagtækkervej, inden vi i 2006 flyttede til nye og tidssvarende lokaler på vores nuværende adresse på Ove Gjeddes Vej i Odense.

Kontakt din mekaniker i Odense her

Kontakt os på telefon 66 15 88 88 eller e-mail info@langejorgensen.dk hvis du har behov for yderligere information eller vil bestille tid til service hos en mekaniker i Odense.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt