Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Navigation til bil og radio reparation

Leder du efter navigation til din bil? Trænger bilens radio til en reparation? Så er det noget, vi kan hjælpe med hos Lange Jørgensen. Vi er eksperter i biler og har mere end 80 års erfaring som autoriseret autoværksted i Odense, hvorfor vi helt sikkert også kan klare din navigation til bil og radio reparation. Som en del af værkstedskæden Bosch Car Service kan du være sikker på, at når du lader os stå for reparation eller service på din bil, så får du reservedele og service i topkvalitet.

Lange Jørgensen er autoriseret Nationalt Service Center i Danmark for Robert Bosch Car Multimedia, hvilket er din garanti for bilnavigation og -radio af højeste kvalitet. Vi anvender udelukkende autoudstyr og reservedele i original kvalitet, samtidig med at vi altid udfører reparation og service i henhold til fabrikanternes krav og forskrifter. På den måde kan du altid beholde fabriksgarantien på din bil, når du lader os klare reparationen af din radio eller navigation.

​​

Reparation af radio og navigation til bil

Robert Bosch Car Multimedia producerer mange af de radioer og navigationssystemer, der sidder i biler, busser og lastvogne fra fabrikken af. Hos Lange Jørgensen har vi derfor som oftest også adgang til reservedele til denne type produkter, hvorfor vi også kan tilbyde reparation af blandt andet radio og navigation. Det betyder også, at vi hurtigt kan få din navigation og radio køreklar igen.

Foruden reparation og service af navigation og radio tilbyder vi også reparation af radioer og navigation til eftermarkedet. Blandt andet kan vi være behjælpelig med service og reparation af Blaupunkt og Pioneer. For at kunne give vores kunder den bedste service tilbyder vores elektronikværksted i Odense også speedometer reparation til flere forskellige bilmærker – herunder blandt andet Skoda, Peugeot, Citroen, VW og Porsche.

Hos Lange Jørgensen går vi gerne den ekstra mil for vores kunder. Du kan derfor altid være sikker på, at du hos os får et veludført stykke arbejde og en service ud over det sædvanlige. Vi vægter kvalitet højt, og med vores mange års erfaring kan vi garantere en ekspertise i særklasse. Vores dygtige team af mekanikere tjekker din radio eller navigation ned til mindste detalje, så vi er sikre på, at det bliver gjort ordentligt.

​​

​Eksperter i navigation til bil og radio reparation

Hvad end du skal have foretaget speedometer reparation, navigationstjek eller radio reparation, så kan du trygt lade Lange Jørgensen i Odense løfte opgaven. Hos os kan du være helt sikker på et højt kompetenceniveau, uanset om det drejer sig om navigation, radio, speedometer, montering af bilvarmer eller noget noget helt fjerde. Vi er stolte over at kunne leve op til at være et dieselcenter, hvor vores kunder får fordel af vores specialistviden. Står du med en større opgave? Så kan du også trygt overlade reparation af din bil til Lange og Jørgensen.

Skal vi hjælpe dig med reparation af radio eller navigation til bil? Så er du velkommen til at kigge forbi vores autoværksted. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores elektronikværksted på 66 15 88 88 eller på info@langejoergensen.dk for mere information.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt