Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Reparation af personbil og varevogn

Søger du et autoriseret autoværksted på Fyn, der kan hjælpe dig med reparation af din personbil eller varevogn? Så kan du trygt lade Lange Jørgensen i Odense stå for service og reparation af din bil. Vi er et frit værksted, der klarer reparation og service af både personbiler og varevogne i alle mærker. Vi har mange års erfaring i branchen og følger altid fabrikanternes forskrifter, normer og krav, hvorfor du til enhver tid kan beholde fabriksgarantien på din bil, når du lader os stå for service og reparation. Din personbil og varevogn er i sikre hænder hos os.

Lange Jørgensen er en del af værkstedskonceptet Bosch Car Service, hvilket er din garanti for service og auto reservedele i topkvalitet. Vi stræber efter at være din foretrukne kompetente automekaniker i Odense - og vi står klar til at reparere og servicere din personbil og varevogn. Med vores mere end 80 års erfaring i branchen er du garanteret et veludført stykke arbejde – hver gang.

​​

Professionel service af personbiler og varevogne

​Hos Lange Jørgensen sætter vi en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde samt yde den bedste service, mens vi gør det. Derfor tilbyder vi reparation og service af blandt andet personbiler og varevogne i alle mærker, modeller og årgange. Vi benytter os udelukkende af reservedele i original kvalitet og forhandler blandt andet reservedele fra Bosch. Hvad end det drejer sig om tændrør, filtre, startere, batterier, bremsesystemer eller andet, kan vi klare reparationen af din personbil eller varevogn hurtigt, da vi har auto reservedelene på vores værksted.

​​

Service af moderne personbiler og varevogne

​Mange moderne personbiler og varevogne er ofte baseret på højteknologi, hvorfor personbiler og varevogne af nyere årgang kræver vedligeholdelse, reparation og service af højteknologisk kvalitet, hvor testudstyr, reservedele og viden er på højeste niveau. Som en del af Bosch Car Service har vi hos Lange Jørgensen adgang til branchens bedste uddannelser, så vi altid er opdateret på de elektroniske systemers udvikling, og vores team altid er klædt bedst muligt på til at varetage reparation og service af din personbil eller varevogn.

Vi er eksperter i biler, og med vores ekspertise og viden inden for dette område kan vi altid sikre en professionel service på din personbil eller varevogn, så din bil hurtigt kan blive køreklar igen. Hos os får du en personlig service, hvor du som kunde er i centrum. Derfor går vi også gerne den ekstra mil for at sikre det bedste resultat og en service i særklasse. 

​​

Få reparereret din personbil eller varevogn i Odense

Hos Lange Jørgensen står vi klar til at servicere din personbil eller varevogn med auto reservedele i topkvalitet. Lader du os stå for servicering og reparation af din bil på vores autoværksted i Odense, kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Skal vi hjælpe dig med reparation af din varevogn? Er det ved at være til til service på din bil? Eller ønsker du måske at få installeret en bilvarmer, så du bliver mødt af en varm bil på kolde dage? Så kør en tur forbi Lange Jørgensen, eller kontakt os på 66 15 88 88 eller info@langejoergensen.dk.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt