Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

​​Reparation af personbiler & varevogne

Lange Jørgensen er et frit værksted som laver reparation og service af alle bilmærker. Vi følger altid fabrikanternes foreskrifter, krav og normer, hvorfor du selvfølgelig beholder fabriksgarantien på din nye bil, når den serviceres hos Lange Jørgensen.

​Moderne værksteder til moderne biler

​Moderne bilers konstruktioner er baseret på højteknologi og kræver derfor højteknologisk vedligeholdelse og service, dvs. viden og testudstyr på højeste niveau.

Lange Jørgensen er specialister i alle former for elektroniske systemer, klimaanlæg, bilvarmere og alt inden for auto-el, fordi vi er en del af det verdensomspændende værkstedskoncept Bosch Car Service. Bosch udvikler og leverer avancerede elektroniske systemer til alle bilmærker. Lige fra ABS, ESP til Common Rail indsprøjtnings-systemer.​

​​

Bosch står bag

​Bosch udvikler og leverer avancerede elektroniske systemer til alle bilmærker. Lige fra ABS, ESP til Common Rail indsprøjtnings-systemer. Uanset hvilken bil du har, så er der antagelig Bosch indeni! Det er også Bosch, der har udviklet testudstyret, og som en del af det verdensomspændende værksteds-koncept Bosch Car Service har Lange Jørgensen adgang til branchens bedste uddannelser.

​​Der stilles krav om at gennemføre specialuddannelser og løbende videreuddannelse i takt med de elektroniske systemers fortsatte udvikling.


Reservedelslager fra Bosch

​Lange Jørgensen er forhandler af reservedele fra Bosch:

Motorstyring til benzinmotorer, tændrør, viskerblade, filtre, startere og generatorer, drivremme, batterier, lyssystemer og bremsesystemer o.m.a. Derfor klarer vi de fleste reparationer hurtigt, da vi har alle disse dele i huset.

​​

Venterum med trådløst internet

​Når din bil skal til service eller repareres, kan du bruge vores venterum, der har TV og dagens aviser. Eller du kan medbringe din computer, da vi har trådløs internetopkobling - og selvfølgelig er der kaffe på kanden.

Beliggenhed

Værkstedet ligger i behagelig gå-afstand fra det nye IKEA og Rosengårdcentret, så dér kan du også fordrive ventetiden, mens din bil er til service eller reparation!

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt