Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Serviceeftersyn i Odense

Har du en bil som trænger til et professionel serviceeftersyn i Odense? Så kan du trygt lade Lange Jørgensen foretage service på bilen. Hos os bliver du til enhver tid mødt af vores professionelle mekanikere i vores autoværksted i Odense, der står klar til at give din bil et serviceeftersyn. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med alt lige fra syn af din bil her i Odense til reparationer af skader - uanset om du har en dieselbil, eller om din bil kører på benzin, så kan vi hjælpe med serviceeftersyn i Odense.

Hos Lange Jørgensen leverer vi diesel reparationer i særklasse og et veludført stykke arbejde, når du lader os foretage service på bilen. Det betyder desuden, at du til enhver tid beholder fabriksgarantien på bilen – også selvom du ikke får foretaget dit serviceeftersyn i Odense på et værk​sted for netop dit bilmærke.

​Kontakt os på info@langejorgensen.dk eller på 66 15 88 88 for en uforpligtende snak om dine muligheder for serviceeftersyn i Odense.​

Service på bil hos Lange Jørgensen

​Hos Lange Jørgensen sørger vi for en effektiv service på din bil efter producentens forskrifter. Det betyder blandt andet, at vi altid benytter autoudstyr i topkvalitet og originale reservedele. Derfor er du hver gang garanteret et optimalt og professionelt serviceeftersyn, når du lader os stå for din bilservice her i Odense.

Vi vægter kvalitet højt, og med mere end 80 års erfaring i branchen kan vi garantere en ekspertise ud over det sædvanlige. Vi ved alt om biler, og med vores brede udbud af serviceeftersyn kan vi også tilbyde dig lige præcis det, du har brug for, når det gælder bilservice. Hvad end det drejer sig om nye vinterdæk, olieskift eller det helt store serviceeftersyn i Odense, sørger vi for at få din bil hurtigt køreklar igen med vores grundige ekspertise.


Vores serviceeftersyn i Odense omfatter bl.a. tjek af:

·​Bremser

·​Motor

·​Dæk og hjul

·​Lys og lygter

·​Elektroniske installationer

Hos os bliver bilen tjekket ned til mindste detalje, når vi foretager bilservice. På den måde kan vi sikre det bedste resultat, hvor du slipper for ubehagelige overraskelser. Vi foretager serviceeftersyn i Odense på alle biler uanset mærke, model, årgang og biltype, hvorfor vi også sørger for en løsning, der er tilpasset den enkelte bil og kundes behov – det giver dig den optimale service på bilen.

Skulle din bil ende med at kræve en større omgang end forventet, står vi naturligvis til rådighed til reparation af din bil

Serviceeftersyn af din bil - Den vigtige vedligeholdelse

Et serviceeftersyn af din bil er afgørende for at sikre optimal ydeevne, pålidelighed og levetid for dit køretøj. Ved at følge de anbefalede serviceintervaller og lade en kvalificeret mekaniker udføre regelmæssige eftersyn, kan du undgå potentielle problemer og spare penge på dyre reparationer på lang sigt.

Hos Lange Jørgensen​ sørger vi for at din bil altid er køreklar. Derudover kan et serviceeftersyn forlænge bilens levetid ved at forhindre større skader eller nedbrud, der kan være dyre at reparere.

Få bilen køreklar med et serviceeftersyn i Odense

Alle biler bør løbende komme til serviceeftersyn. Det er vigtigt, at bilen er i ordentlig stand og fungerer, som den skal hele tiden. Det kan vi hjælpe med hos Lange Jørgensen. Vi sørger for, at din bil bliver fuldkommen køreklar efter serviceeftersynet, og som en ekstra service tilbyder vi også at køre din bil til syn, hvis det er tid til dette, når vi er færdige med at foretage vores serviceeftersyn i Odense.

Skal din bil til syn i Odense snart, og vil du gerne være sikker på, at alt er i orden, og den går i gennem uden problem? Så kør et smut forbi Lange Jørgensen, og få foretaget service på bilen. Hvis du vil have løbende tjek, så kan du også få et tilbud på et serviceabonnement.

Vidste du, at vi også installerer bilvarmere? Slip for at skulle skrabe bilen fri for is og sæt dig i stedet ind i en dejlig varm bil. Hvis du vil høre mere, eller ønsker et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn, så er du velkommen til at kontakte os på info@langejorgensen.dk eller på 66 15 88 88.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt