Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Service på bil

Trænger din bil til et serviceeftersyn? Så kan du trygt lade Lange Jørgensen foretage service på din bil. Hos os bliver du til enhver tid mødt af vores professionelle mekanikere i vores autoværksted i Odense, der står klar til at servicere din bil. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med alt lige fra service på din bil til reparationer af skader - uanset om du har en dieselbil, eller din bil kører på benzin.

Vi er en del af Bosch Car Service. Det er din garanti for at vores dieselcenter leverer service i særklasse og et veludført stykke arbejde, når du lader os foretage service på din bil. Det betyder også, at du til enhver tid beholder fabriksgarantien på bilen – også selvom du ikke får foretaget bilservice på et autoriseret værk​sted for netop dit bilmærke.

Service på din bil hos Lange Jørgensen

​Som et værksted under Bosch Car Service sørger vi for en effektiv service på din bil efter producentens forskrifter. Det betyder blandt andet, at vi altid benytter autoudstyr i topkvalitet og reservedele i original kvalitet. Derfor er du hver gang garanteret en optimal og professionel service på din bil, når du lader os stå for service på bilen.

Vi vægter kvalitet højt, og med mere end 80 års erfaring i branchen kan vi garantere en ekspertise ud over det sædvanlige. Vi ved alt om biler, og med vores brede serviceudbud kan vi også tilbyde dig lige præcis den service, din bil har brug for. Hvad end det drejer sig om nye vinterdæk, olieskift eller det helt store serviceeftersyn, sørger vi for at få din bil hurtigt køreklar igen.


Vi tjekker blandt andet:

  • Bremser
  • Motor
  • Dæk og hjul
  • Lys og lygter
  • Elektroniske installationer

Hos os bliver bilen tjekket ned til mindste detalje, når vi foretager service på din bil. På den måde kan vi sikre det bedste resultat, hvor du slipper for ubehagelige overraskelser. Vi foretager service på alle biler uanset mærke, model, årgang og biltype, hvorfor vi også sørger for en løsning, der er tilpasset den enkelte bil og kundens behov – det giver dig den optimale service på din bil.

Skulle din bil ende med at kræve en større omgang, står vi naturligvis til rådighed til reparation af din bil.

Klargør bilen til bilsyn med professionel service på bilen

Alle biler skal på et tidspunkt til bilsyn, hvorfor det er vigtigt, at bilen er i ordentlig stand og fungerer, som den skal. Det kan vi hjælpe med hos Lange Jørgensen. Vi sørger for, at din bil klarer sig gennem bilsynet til topkarakter med en effektiv service på din bil. Som en ekstra service tilbyder vi også at køre din bil til syn, når vi er færdige med at foretage service på din bil.

Skal bilen til serviceeftersyn, og vil du gerne være sikker på, at alt er i orden? Så kør et smut forbi Lange Jørgensen i Odense, og få foretaget service på din bil.

Vidste du, at vi også installerer bilvarmere? Slip for at skulle skrabe bilen fri for is og sæt dig i stedet ind i en dejlig varm bil. Hvis du vil høre mere, eller ønsker et uforpligtende tilbud på service på din bil, så er du velkommen til at kontakte os på info@langejorgensen.dk eller på 66 15 88 88.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt