Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Service på bil i Odense

Leder du efter et sted til at lave service på din bil i Odense? Så kan du trygt lade Lange Jørgensen foretage serviceeftersyn. Hos os bliver du til enhver tid mødt af vores professionelle mekanikere i vores autoværksted i Odense, der står klar til at give service på din bil. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med alt lige fra syn af din bil her i Odense til reparationer af skader - uanset om du har en dieselbil, eller om din bil kører på benzin, så kan vi hjælpe med service på bil i Odense.

Hos Lange Jørgensen leverer vi diesel reparationer i særklasse og et veludført stykke arbejde, når du lader os foretage service på bilen. Det betyder desuden, at du til enhver tid beholder fabriksgarantien på bilen – også selvom du ikke får foretaget dit syn af bilen i Odense-værk​sted for netop dit bilmærke.

​Kontakt os på info@langejorgensen.dk eller på 66 15 88 88 for en uforpligtende snak om dine behov.​

Serviceeftersyn i Odense hos Lange Jørgensen

​Hos Lange Jørgensen sørger vi for en effektiv service på din bil efter producentens forskrifter. Det betyder blandt andet, at vi altid benytter autoudstyr i topkvalitet og originale reservedele. Derfor er du hver gang garanteret en optimalt og professionelt serviceeftersyn, når du lader os stå for syn på din bil her i Odense.

Vi vægter kvalitet højt, og med mere end 80 års erfaring i branchen kan vi garantere en ekspertise ud over det sædvanlige. Vi ved alt om biler, og med vores brede serviceudbud kan vi også tilbyde dig lige præcis det, du har brug for, når det gælder service på din bil. Hvad end det drejer sig om nye vinterdæk, olieskift eller det helt store serviceeftersyn, sørger vi for at få din bil hurtigt køreklar igen med et grundigt syn på din bil her i Odense.


Vores serviceeftersyn omfatter bl.a. tjek af:

·​Bremser

·​Motor

·​Dæk og hjul

·​Lys og lygter

·​Elektroniske installationer

Hos os bliver bilen tjekket ned til mindste detalje, når vi foretager service på din bil. På den måde kan vi sikre det bedste resultat, hvor du slipper for ubehagelige overraskelser. Vi foretager serviceeftersyn i Odense på alle biler uanset mærke, model, årgang og biltype, hvorfor vi også sørger for en løsning, der er tilpasset den enkelte bil og kundes behov – det giver dig den optimale service på din bil.

Skulle din bil ende med at kræve en større omgang, står vi naturligvis til rådighed til reparation af din bil

Klargør bilen til syn af bil i Odense

Alle biler skal på et tidspunkt til serviceeftersyn, hvorfor det er vigtigt, at bilen er i ordentlig stand og fungerer, som den skal. Det kan vi hjælpe med hos Lange Jørgensen. Vi sørger for, at din bil klarer sig gennem serviceeftersynet til topkarakter med et effektivt syn på din bil i Odense. Som en ekstra service tilbyder vi også at køre din bil til syn, når vi er færdige med at foretage service på din bil.

Skal du til at have syn på din bil i Odense, og vil du gerne være sikker på, at alt er i orden? Så kør et smut forbi Lange Jørgensen, og få foretaget service på din bil. Hvis du vil have løbende tjek, så kan du også få et tilbud på et service abonnement.

Vidste du, at vi også installerer bilvarmere? Slip for at skulle skrabe bilen fri for is og sæt dig i stedet ind i en dejlig varm bil. Hvis du vil høre mere, eller ønsker et uforpligtende tilbud på service på din bil, så er du velkommen til at kontakte os på info@langejorgensen.dk eller på 66 15 88 88.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt