Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Diesel reparation

Leder du efter et dieselværksted, hvor du kan få udført diesel reparation af din bil? Hos Lange Jørgensen er vi eksperter i biler, og som det eneste autoværksted på Fyn og i Syddanmark kan vi bryste os af at være et Bosch Diesel Service Center, som laver diesel reparation. Det er din garanti for Bosch Diesel Service i topkvalitet. Vi har mere end 80 års erfaring inden for branchen, hvorfor vi kan hjælpe med alt lige fra diesel reparation af din bil til service på din bil i vores dieselværksted i Odense.

Bosch Diesel Service

​På vores dieselværksted bliver du mødt af vores veluddannede og dygtige mekanikere, der står klar til at kigge på din dieselbil og lave diesel reparation. Vi vil gerne give dig den bedste Bosch Diesel Service, så derfor vægter vi kvalitet og service højest og sørg er for, at du til enhver tid kan beholde fabriksgarantien på din bil efter en diesel reparation. Vi anvender kun reservedele i original kvalitet, så vi kan sikre en kvalificeret diesel reparation og service, når du besøger vores Bosch Diesel Service Center i Odense.

Lange Jørgensen er i førersædet, når det kommer til diesel service og Bosch Diesel Service. Det betyder, at vi har alt det værktøj, specialværktøj og udstyr, der skal bruges til test og fejlsøgning af alle komponenter i din dieselbil. Alt vores udstyr er af højeste kvalitet og med vores ekspertise og viden om alt inden for dieselbiler kan vi garantere den bedste diesel reparation af din bil i vores Bosch Diesel Service Center.

Er din bil ikke en dieselbil? Hos Lange Jørgensen arbejder vi med bilreparation af de fleste personbiler og varevogne. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Din diesel service er vigtig

Dieselmotorer spiller en afgørende rolle i mange køretøjers og industrielle maskiners pålidelighed og ydeevne. For at opretholde disse motorers optimale funktion er regelmæssig diesel reparation uundværlig. Reparationer og vedligeholdelse af en dieselmotor går langt ud over blot at rette fejl; det handler om at beskytte din investering og sikre, at din motor yder sit bedste i årene der kommer.

En veludført diesel reparation kan bidrage til at forlænge motorens levetid markant. Ved at identificere og rette problemer i tide undgår man, at mindre problemer eskalerer til alvorlige defekter, der kan føre til større og dyrere reparationer eller endda en fuldstændig udskiftning af motoren. Dette sparer ikke kun penge på lang sigt, men det minimerer også nedetid, hvilket er afgørende for erhvervskøretøjer og maskiner.​

Slidte eller beskadigede komponenter i en dieselmotor kan føre til ineffektiv forbrænding, hvilket resulterer i en lavere brændstoføkonomi og højere driftsomkostninger. Ved at holde motoren i optimal stand kan man opnå den bedst mulige brændstofeffektivitet og dermed reducere omkostningerne i det lange løb.

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig med diesel reparation.

Dit autoriserede dieselværksted i Odense

Vores Bosch Diesel Service Center tilbyder reparation af diesel for private kunder såvel som erhverv, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din bil. Vi kan klare enhver type diesel reparation uanset mærke, årgang og type af bil. Vi reparerer og lagerfører blandt andet produkter fra Bosch, Delphi, Denso og VDO, så vi har et bredt udvalg af udstyr til dieselbilen – og vi har med garanti også udstyr til din bil på vores diesel værksted. Ingen dieselbil er ens, og derfor sørger vi i vores dieselværksted naturligvis altid for en diesel reparation, der er tilpasset dig og din bil. 

Søger du en professionel sparringspartner med et bredt serviceudbud og viden om dieselteknik, kan du trygt vælge ​Lange Jørgensens Bosch Diesel Service.

Med vores Bosch Diesel Service kan vi naturligvis også teste og reparere alle former for dyser, injektorer og dieselpumper i vores testbænke. Vi har ligeledes et stort udvalg af diesel reservedele på lager – bl.a. dyse-spidser, injektorer, dieseldyser og dieselpumper.

Som specialist inden for diesel reparation kan vi også tilbyde reparation og GPS i vores værksted i Odense. Vi tilbyder også reparation af Bosch testudstyr med Bosch reservedele.

Diesel værksted og service center i Odense

På vores diesel værksted er din bil altid i fokus, mens vi sørger for en kompetent og grundig service af din dieselbil. Hvad end det drejer sig om diesel reparation eller test af dieselsystemer, så kan vi sørge for en effektiv løsning til din bil på vores diesel værksted. Vi sætter en ære i hele tiden at være på forkant med nyeste viden inden for dieselteknik, og derfor holder vores teknikere sig løbende opdateret.

​Vil du gerne høre mere om, hvordan vores Bosch Diesel Service kan hjælpe dig eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud på diesel reparation eller diesel service? Så er du altid velkommen til at kontakte vores diesel værksted på 66 15 88 88 eller på info@langejorgensen.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en professionel løsning til din bil hos Lange Jørgensen

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt