Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

​​Dieselcenter - Reparation af diesel i Odense

​​Vores højtuddannede diesel-teknikere og verdens mest avancerede prøveudstyr sikrer, at du altid får den optimale service, når du besøger Lange Jørgensen. Vi reparerer og lagerfører produkter fra alle førende producenter af dieselkomponenter bl.a. BOSCH, DELPHI, DENSO

​og SIEMENS-VDO.

Diesel biler i fremgang

​Dieselbiler er i stor fremgang bl.a. på grund af deres lave brændstofforbrug. Hver anden personbil, der sælges i Vesteuropa, er nu en dieselbil, og vi kan stå for reparationen af alle former for dieselbiler uanset mærke og type.

Dele til dieselmotoren - størst i verden!

​Bosch startede, som de første, serie-produktion af indsprøjtningsdyser og - pumper allerede i 1927. I dag er Bosch verdens største leverandør af dieselsystemer og har ca. 80 % markedsandel blandt de europæiske bilfabrikker.

​Få fordel af vores dieselkompetencer

​Som Diesel Center under Bosch Car Service er Lange Jørgensen i førersædet, når det gælder serviceeftersyn og reparationer af dieselsystemer.

Således kræver service på moderne dieselsystemer testværktøj af første klasse, specialværktøj og frem for alt høj præcision og kompetence. Til denne moderne dieselteknik er vi som Bosch Diesel Center rustet på bedste vis og er således din partner inden for alle dieselbiler – uanset type, motor og mærke. Vores Dieselcenter kan teste alt inden for dyser

og pumper.​

Løsninger på reparationer

Kravene til løsninger på reparationer varierer alt efter køretøj,

ydelse, alder og budget. Vi har også en passende løsning til dig.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt