Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

​​Dieselcenter

Leder du efter et autoriseret autoværksted  i Odense eller på Fyn, hvor du kan få udført diesel service og reparation af din dieselbil? Hos Lange Jørgensen i Odense er vi eksperter i biler, og som det eneste autoværksted på Fyn og i Syddanmark kan vi bryste os af at være et Bosch Diesel værksted. Det er din garanti for service i topkvalitet. Vi har mere end 80 års erfaring inden for branchen, hvorfor vi kan hjælpe med alt lige fra diesel service på din bil til diesel reparation i vores dieselcenter.

Bosch Diesel Center

​Hos Lange Jørgensen dieselcenter bliver du mødt af vores veluddannede og dygtige dieselteknikere, der står klar til at servicere din dieselbil. Vi vil gerne være dit foretrukne dieselværksted, og derfor vægter vi kvalitet og service højest og sørger for, at du til enhver tid kan beholde fabriksgarantien på din bil. Vi anvender kun reservedele i original kvalitet, så vi  kan sikre en kvalificeret service og reparation af din dieselbil, når du besøger vores dieselcenter i Odense.

Som værksted under Bosch Car Service er vi i førersædet, når det kommer til diesel service på bil og reparationer på dieselbiler. Det betyder, at vi har alt det værktøj, specialværktøj og udstyr, der skal bruges til test og fejlsøgning af alle komponenter i din dieselbil. Alt vores udstyr er af højeste kvalitet, og med vores ekspertise og viden om alt inden for dieselteknik kan vi garantere den bedste service af din bil i vores dieselcenter.

Er din bil ikke en dieselbil? Hos Lange Jørgensen arbejder vi med bilreparation af de fleste personbiler og varevogne. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.  

Dit dieselcenter i Odense

Vores dieselcenter servicerer dieselbiler for både private og erhverv, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig. Vi kan klare enhver type reparation og service på din dieselbil uanset mærke, årgang og type af bil. Vi reparerer og lagerfører blandt andet produkter fra Bosch, Delphi, Denso og VDO, så vi har et bredt udvalg af udstyr til dieselbilen – og vi har med garanti også udstyr til din bil. Ingen dieselbil er ens, og derfor sørger vi i vores dieselcenter naturligvis altid for en løsning, der er tilpasset dig og din bil. Søger du en professionel sparringspartner med et bredt serviceudbud og viden om dieselteknik, kan du trygt vælge Lange Jørgensens dieselcenter i Odense.

I vores moderne dieselværksted kan vi naturligvis også teste og reparere alle former for dyser, injektorer og dieselpumper i vores testbænke. Vi har ligeledes et stort udvalg af reservedele på lager – bl.a. dyse-spidser, injektorer, dieseldyser og dieselpumper.

Autoriseret dieselværksted

I vores dieselcenter er din bil altid i fokus, mens vi sørger for en kompetent og grundig service af din dieselbil. Hvad end det drejer sig om diesel reparation eller test af dieselsystemer, så kan vi sørge for en effektiv løsning til din bil. Vi sætter en ære i hele tiden at være på forkant med nyeste viden inden for dieselteknik, og derfor holder vores teknikere sig løbende opdateret. Det betyder f.eks. også, at vi kan rådgive dig i forhold til valg af bilvarmer til din dieselbil. 

​Vil du gerne høre mere om, hvordan vores dieselcenter kan hjælpe dig? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud på dieselservice og -reparation? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 66 15 88 88 eller på info@langejorgensen.dk.

Vi glæder også til at hjælpe dig med en professionel løsning til din bil i vores dieselcenter.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt