Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ   Se åbningstider

Dækskifte i Odense - kvalitetsservice til din bil

Velkommen til Lange Jørgensen, dit foretrukne bilværksted for dækskifte i Odense. Vi er stolte af at betjene vores kunder med professionel og pålidelig service, der dækker alt fra personbiler til varevogne, uanset mærke, model og årgang.

Professionelt dækskifte i Odense

​Vi hjælper med dækskifte i Odense, hvor vores veludstyrede værksted står klar til at betjene personbiler og varevogne i alle mærker, modeller og årgange. Hos Lange Jørgensen går vi kun efter det bedste – derfor anvender vi udelukkende reservedele i original kvalitet, herunder produkter fra pålidelige leverandører som Bosch.

Vi er eksperter inden for bilverdenen, og vores dygtige team sikrer altid en professionel service på din personbil eller varevogn ved hvert dækskifte i Odense. Vi stræber efter at give dig en personlig service, hvor du som kunde er i centrum. Lange Jørgensen går gerne den ekstra mil for at sikre det bedste resultat og en service i særklasse hver gang du besøger vores værksted.

Dækskifte - sommer til vinter og omvendt

​Vores ydelser omfatter ikke kun standard dækskifte i Odense; vi er også eksperter i at skifte fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Vi tilpasser os dine behov for at sikre, at din bil er klar til enhver sæson.

Professionel automekaniker i Odense

​Ingen bil er ens, og derfor tilpasser vi altid opgaven til den enkelte bil og kundens behov. Vores erfarne mekanikere giver ikke kun en professionel service; de deler også gerne gode råd og vejledning om din bil. Hos Lange Jørgensen har vi den nødvendige erfaring og certificering til at servicere din bil – uanset mærke, model og årgang.

Vi vægter et højt serviceniveau og udfører kvalitetsarbejde til den rette pris. Med mange års erfaring følger vi altid fabrikanternes forskrifter, normer og krav. Dette sikrer, at du til enhver tid kan beholde fabriksgarantien på din bil, når du lader os stå for service og bilreparation. Din personbil og varevogn er i sikre hænder hos os.

Kontakt os for dækskifte i Odense

Vi holder til på Ove Gjeddes Vej 14 i Odense SØ med en central placering i behagelig gåafstand fra IKEA og Rosengårdscenteret. Vores værksted er åbent alle hverdage fra kl. 7.30. Lange Jørgensen – dit bilværksted i Odense.

Uanset om din bil trænger til et stort serviceeftersyn eller blot skal have skiftet dæk, står vores Bosch Car Service bilværksted i Odense klar til at servicere din bil på bedste vis. Kontakt os på 66 15 88 88 eller info@langejorgensen.dk for at høre mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig og din bil. Skal bilen på værksted? Lad Lange Jørgensen klare opgaven for dig.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt